Seminarier & kundträffar

Vi planerar att framöver anordna ett antal seminarier/kundträffar inom olika ämnesområden. På dessa kommer vi att informera – diskutera intressanta möjligheter att trygga framtiden. Just nu gäller detta Seniorkapital och En flexiblare pension.

Seniorkapital

På denna träff vill vi bl:a berätta om de arvsregler som gäller och vikten av att känna till konsekvenserna vid en skilsmässa eller ett dödsfall. Naturligtvis vill vi också visa på vad du kan vidta för åtgärder för att minska dessa konsekvenser och att du själv får bestämma vem som skall få det som blir kvar efter din död.

Med ett Seniorkapital kan du som har en villa, bostadsrätt eller fritidshus med låga eller inga lån dryga ut din pension. Det gör du genom att belåna någon av dessa tillgångar som annars är låsta. De pengar du på detta sätt frigör placeras i en kapitallivränta som direkt börjar utbetalas till dig och förstärker din pension. Du lånar av dig själv och belastar ingen annan.

Vi har träffat allt för många människor som säger sig inte ha råd till/att

  • Bo kvar i sitt hus
  • Besöka barn/barnbarn som bor längre bort
  • Genomföra drömresan

Bli inte en av dessa utan anmäl dig här till något av våra seminarier/kundträffar så kommer du att få en inbjudan då det blir dags.

En flexiblare pension

Tillhör du gruppen som skall fylla 61 år eller precis gjort det och som blivit riktigt besviken då du fått det orangea kuvertet, börjat oroa dig för din pension och hur länge du skall behöva jobba, eller som bara är intresserad av att veta mer om din pension. Då skall du omedelbart kontakta oss, anmäla dig till ett av våra seminarier.

På seminariet/kundträffen kommer vi att gå igenom hur den allmänna pensionen fungerar och hur den svenska arvslagstiftningen fungerar. Vad händer med avtals/tjänstepensionen och vilka konsekvenser får ett dödsfall eller en skilsmässa? Vi kommer också att visa på vad du kan vidta för åtgärder för att minska dessa konsekvenser.

 

Anmäl dig till kommande seminarier. E-posta ditt namn och telefon till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi med dag och plats. Efter seminariet får du möjlighet att anmäla dig till en individuell rådgivning.